Klinisch onderzoek... Bekijk groter

Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren

9789036815796

Nieuw product

Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren is de geheel herziene vierde druk van ‘Het klinisch onderzoek bij grote huisdieren’. De inhoud van dit boek is de neerslag van jarenlange ervaring op het gebied van het onderwijs in de Klinische Diagnostiek, zoals dat wordt gegeven door de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht.

Meer details

Leverbaar uit voorraad

€70,95 incl. btw

Meer informatie

Nieuw in de vierde druk van Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren is een korte beschouwing over de wijzen waarop tot een diagnose wordt gekomen, over de beslissingen in dit proces en erna, en over de karakteristieken van diagnostische tests in het algemeen. De vijfde en zesde druk zijn inhoudelijk gelijk aan de vierde druk.

Omdat in de landbouwhuisdierensector de aandacht zich steeds meer richt op de koppel als geheel, is bovendien een hoofdstuk toegevoegd over de koppel diagnostiek. Het boek is bestemd voor de student, maar kan ook nuttig zijn voor de praktiserend dierenarts. 

De auteurs zijn allen medewerker van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht en zijn werkzaam in het Departement Gezondheidszorg Paard en het Departement Gezondheidszorg Landbouwhuisdieren.

Redactie: R. Kuiper en R.A. van Nieuwstadt

ISBN: 9789036815796