Veilig betalen

U kunt bij ons in een beveiligde omgeving veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, PayPal, vooruitbetalen of betalen bij afhalen.

Vooruitbetaling
Als u liever niet via iDEAL betaalt, dan kunt u de factuur ook vooraf per bank of giro overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden wij uw bestelling. 

Mister Cash
Mister Cash is een populair betaalsysteem in België en is net als iDEAL in Nederland een veilige en gemakkelijke manier om uw online aankopen af te rekenen. Bent u klant bij KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank, dan kunt u met Mister Cash betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PayPal
Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé en uw aankopen worden bovendien beschermt! Dus als u niet ontvangt wat u besteld heeft, dan kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen. Het enige dat u nodig heeft om te betalen is uw e-mailadres en het wachtwoord van uw PayPal-account. Meer is er niet nodig om veilig en snel te betalen! 

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.Heeft u een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar info@veterinairboek.nl of bel 058 2 668 553.