In prijs verlaagd! Vleesvarkens & gezondheid Bekijk groter

Vleesvarkens & gezondheid

BM-9789087401276

Nieuw product

Dit boek kan beschadigd zijn en/of als recensie exemplaar gebruikt voor de boekbespreking in DIER-EN-ARTS. Als u dit product bestelt is het niet mogelijk deze na ontvangst te retourneren. Alle boeken komen rechtstreeks bij de uitgever vandaan.

Meer details

Waarschuwing: beperkte voorraad

€10,00 incl. btw

-€9,00

€19,00 incl. btw

Meer informatie

Gezonde varkens groeien beter en hebben minder behandelingen nodig.
Dit zorgt voor gezond en veilig vlees en geeft meer arbeidsvreugde.'

De uitgave Vleesvarkens & Gezondheid is hét praktijkboek voor de productie van gezonde vleesvarkens.

Hoe kun je varkensgezondheid op een vleesvarkensbedrijf goed managen? Is de bioveiligheid op het bedrijf goed georganiseerd? Wat doe je dagelijks, wekelijks of periodiek om een goede varkensgezondheid te garanderen? Hoe verzeker je dit op lange termijn? Dit alles wordt op praktische wijze uitgelegd, zodat de vleesvarkenshouder alle tips, ideeën en concepten direct op het eigen bedrijf kan toepassen. Checklijsten en instructiekaarten helpen hierbij. Gezonde varkens groeien harder en efficiënter en hebben minder behandelingen nodig, zodat meer tijd overblijft voor verzorging. Resultaat hiervan is een hoger rendement, meer arbeidsvreugde en de garantie van gezond en veilig vlees!

De auteurs Manon Houben en John van der Wielen zijn beiden varkensarts met een rijke ervaring in de begeleiding van gezondheidsmanagement op varkensbedrijven.

De reeks Varkens & gezondheid presenteert op toegankelijke wijze praktische kennis over gezond varkens houden.